Workshop

Tijdens mijn workshops staat plezier voorop. 

Alle workshops zijn op maat te maken voor wat betreft inhoud, duur, deelnemers en locatie.

WORKSHOP “DE KRACHT VAN JOUW UITSTRALING”
Tijdens deze workshop neem ik je mee in de wereld van kleur en ervaar je hoe je met de juiste kleur jouw natuurlijke uitstraling kunt vergroten.

Aan het begin van de workshop geef ik een korte inleiding over kleur en waarom een bepaalde kleur bij de ene persoon fantastisch staat en bij de ander juist niet. Het onderscheid in kleur wordt uitgelegd en vertaald naar de verschillende kleurenseizoenen met ieder hun specifieke kenmerken. In deze workshop werk ik met het 10-seizoenensysteem (de 4 hoofdseizoenen en alle tussenliggende seizoenen). Daarnaast geef ik inzicht in de kracht van kleur en hoe je met de juiste kleur je persoonlijke uitstraling kunt beïnvloeden.

Na de inleiding gaan de deelnemers zelf aan de slag. Ze onderzoeken bij elkaar welke kenmerken ieders huid, haar en ogen hebben om zo een seizoenstype te kunnen vaststellen. Aan het einde wordt iedereen individueel door mij geanalyseerd en zie je in welk type kleuren jij het beste tot je recht komt.

Iedere deelnemer ontvangt een persoonlijke kleurenkaart waarmee je gericht kleding koopt met daarbij informatie hoe je deze kleuren kunt toepassen in je kleding, make-up en accessoires.

Bij een deelname van minimaal 4 personen kost deze workshop 45,00 euro per persoon, dit is inclusief kleurenkaart, een flyer met tips over jouw seizoen, koffie, thee en iets lekkers. Je kunt deze workshop ook boeken in combinatie met een professionele visagie. Voor slechts 65,00 euro pp krijg je naast de kleurenanalyse een professionele visagie afgestemd op jouw kleuren.

Workshop

WORKSHOP “KENNISMAKEN MET JOUW IMAGO”

Het imagospel laat zien hoe bijzonder JIJ bent door de ogen van een ander!

Binnen 10 seconden beoordelen mensen elkaar. Of het nu gaat om een zakelijke afspraak, een sollicitatiegesprek of een ontmoeting op een feestje. Goede reden dus om te weten wat je uitstraalt en hoe je bij de ander overkomt.

Het Imagospel is een leuk, ontspannen en interactief moment met bekenden, vrienden of collega’s wat uitdaagt om met volle aandacht naar elkaar te kijken en in gesprek te gaan over hoe je bij de ander overkomt en hoe wilt overkomen. Tijdens deze workshop worden vraagstukken met betrekking tot imago op een positieve manier met elkaar besproken. Hierbij kun je denken aan vragen als: Staat dit wel? Hoe kom ik over? Welke stijl past goed bij mij? Hoe krijg ik de juiste uitstraling die laat zien wie ik ben? Hoe kan ik professioneler overkomen? Hoe versterk ik de presentatie van mijn team of van mijn bedrijf?

Je leert elkaar op een andere manier kennen en krijgt op een ontspannen manier nieuwe inzichten. Je wordt je bewuster van wat je uitstraalt en hoe je jouw imago op een gewenste manier kunt vormgeven.

WORKSHOP DE 1INDRUK
Een 1e indruk maak je maar één keer!

Binnen 10 seconden heeft de ander zich een indruk van jou gevormd. Natuurlijk wil je dat deze indruk een goede indruk is. De workshop 1e indruk maakt je bewust van het belang van die 1e indruk en het effect van jouw persoonlijke presentatie op de ander. Je leert welke aspecten invloed hebben op de 1e indruk en hoe je deze kunt beïnvloeden. Daarnaast gaan we kijken welke rol kleur hierin speelt en hoe je kleuren op verschillende manieren bewust kunt gebruiken. Tevens is er de mogelijkheid om te zien en te ervaren hoe je met de juiste kleuren je uitstraling kunt versterken en welke invloed dit heeft op jouw non verbale communicatie.

De workshop 1e indruk is voor iedereen die de 1e indruk van zichzelf, collega’s of van medewerkers wil versterken.

De kosten van deze workshop zijn op aanvraag.

WORKSHOP POWER FRIENDS
Wat is er leuker voor kinderen en pubers om met elkaar een echte fotoshoot te doen! Tijdens deze shoot mogen ze zichzelf even een ster voelen en krijgen ze een ervaring die ze nooit meer vergeten. De shoot is geschikt van kinderen vanaf 10 jaar tot maximaal 17 jaar. Het kan plaatsvinden op een kinderfeestje of als activiteit en is het leukst om buiten te doen.

Tijdens deze shoot leer ik de kinderen hoe ze op een ontspannen manier voor de camera kunnen staan en als groep gaan ze elkaar daarbij helpen. Ook leg ik uit waarom gefotografeerd worden soms lastig kan zijn en vertel ik ze hoe dit voortaan een stuk makkelijker kan. De kinderen worden zich er tijdens de shoot bewust van hoe ze zichzelf zien en ook hoe de ander hen ziet. De shoot is een boost voor het zelfvertrouwen met prachtige foto’s als gevolg waar zowel de kinderen zelf als de familie heel blij mee zal zijn.

Bij een deelname van minimaal 4 personen kost deze workshop 35,00 euro per persoon. Dit is inclusief drinken en iets lekkers. Na afloop ontvangt iedere deelnemer minimaal 2 foto’s voor eigen gebruik.

PORTRETSHOOTS VOOR BEDRIJVEN
Goede foto’s van uw medewerkers zijn onmisbaar. Dit kan zijn voor gebruik op de website of social media, voor de pers of simpelweg voor het smoelenboek.

Power Image verzorgt fotoshoots voor medewerkers waarbij het gemak en de ontspanning van de medewerker voorop staat.

Wil je je team of organisatie nog beter laten profileren of willen jullie op een eenduidige manier naar buiten treden? Boek dan een portretshoot voor uw medewerkers. Iedere medewerker ontvangt na afloop 3 foto’s die zowel het bedrijf als de medewerker vrij kunnen gebruiken. Wil je je profielfoto’s meer uitstraling geven combineer dan een speedshoot met een kleurenanalyse.

De kosten van een portretshoot zijn op aanvraag.

BOEKEN
Wil je boeken of weten wat de mogelijkheden zijn neem dan contact
met me op of bel 06-376 10 352.

Terug naar workshops

Contactformulier

WIL JE BOEKEN OF MEER INFORMATIE? LAAT DAN EEN BERICHT ACHTER EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP. TOT GAUW!

Naam
Email
Bericht

Bedankt voor je bericht, je hoort zo snel mogelijk van mij. Hartelijke groet, Natasja
Ik mis nog wat informatie. Wil je zo vriendelijk zijn om alle velden in te vullen.

Natasja Bos
Coevorden
t: 06 37610352
m: Natasja@powerimage.nl

kvk nummer 65043502