Profielshoot

Online is jouw profielfoto het eerste wat mensen van jou zien. Wil je een positieve 1e indruk achterlaten dan is een goede profielfoto onmisbaar.

De Profielshoot is de korte shoot. De Profielshoot heeft als doel jou in korte tijd zo ontspannen mogelijk voor de camera te laten staan, met als resultaat een paar goede foto’s die je direct voor je social media profielen of je CV kunt gebruiken.

Ik fotografeer voor bedrijven en particulieren. 

Profielfoto Power Image Fotografie Natasja Bos Coevorden Drenthe

DUUR
De profielshoot is een korte shoot van ongeveer 15 minuten. Na de shoot ontvang je 5 mooie professionele foto’s digitaal in webformaat, die je voor je social media account of je CV kunt gebruiken. De foto’s zijn jouw eigendom en onbeperkt vrij te gebruiken

WAAR
Buiten fotograferen is het fijnst! Daarom vinden de shoots in 1e instantie plaats op een buitenlocatie. Bij slecht weer verplaatsen we de shoot naar een nader te bepalen binnenlocatie of kiezen we een andere datum. Voor bedrijven fotografeer ik ook binnen op locatie. Wil je de shoot op een door jou gekozen locatie laten plaatsvinden? Dan is dat in overleg mogelijk.

Onderstaande data fotografeer ik in de volgende plaatsen. 

Woensdag 17 januari bij het Kasteel in Coevorden

Woensdag 7 februari bij het van der Valk hotel in Zwolle

Woensdag 14 februari in het oude dierenpark in Emmen

Boeken kan via het natasja@powerimage.nl of bel 06-376 10 352

Wil je dit als bedrijf, team, of collega’s? Neem dan contact met me op, ik kom graag naar jullie toe. 

REACTIES VAN KLANTEN
 “Mooie natuurlijke professionele foto’s” “Professioneel en ontspannen” “Dank je wel voor de mooie foto’s” “Leuk en relaxed”
“Prettig en ontspannen”

Benieuwd naar mijn portfolio? Klik dan hier.

KOSTEN
Voor slechts 55,00 euro krijg je minimaal 5 foto’s op webformaat online aangeleverd. Ken je een aantal mensen die dit ook zouden willen? Jouw shoot is gratis wanneer er 10 mensen uit jouw netwerk boeken. Dan kom ik graag naar jullie toe. Het is ook mogelijk om de profielshoot te boeken waarbij je de 5 foto’s in groot formaat ontvangt. Dan kost de profielshoot 85,00 euro.  Alle prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten.

BOEKEN
Wil je meer weten of een profielshoot boeken neem dan contact met me op of bel 06-376 10 352.
Vind jij het erg lastig om voor de camera te staan of vind je foto’s van jezelf eigenlijk nooit mooi, dan is de uitgebreide power image misschien iets voor jou.

VERGROOT JE UITSTRALING
De kleur van je kleding bepaalt voor een groot deel jouw uitstraling en daarmee het resultaat van je foto’s. Wil jij weten welke kleuren jou het beste staan, combineer dan de Profielshoot met een kleuradvies. Dan ontvang je de foto’s in groot formaat in plaats van webformaat. Exclusief eventuele reiskosten.

PROFIELSHOOTS IN UW ORGANISATIE?
Graag verzorg ik ontspannen profielshoots of speedshoots binnen uw organisatie. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn neemt u dan contact met me op.

Terug naar fotografie

Contactformulier

WIL JE BOEKEN OF MEER INFORMATIE? LAAT DAN EEN BERICHT ACHTER EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP. TOT GAUW!

Naam
Email
Bericht

Bedankt voor je bericht, je hoort zo snel mogelijk van mij. Hartelijke groet, Natasja
Ik mis nog wat informatie. Wil je zo vriendelijk zijn om alle velden in te vullen.

Natasja Bos
Coevorden
t: 06 37610352
m: Natasja@powerimage.nl

kvk nummer 65043502