Power Image

Voor de één is het een leuke fotoshoot, voor de ander is het veel meer dan dat.

Deze shoot is meer dan een gewone shoot, het doet iets met je………..

VOOR WIE
Deze fotoshoot is voor iedereen die het lastig vindt om gefotografeerd te worden of nooit echt blij is met foto’s van zichzelf.

Je kunt deze shoot alleen doen maar het is ook leuk om samen te doen.

WAT GAAN WE DOEN
Tijdens deze shoot gaan we naar buiten en hebben we alle tijd om foto’s te maken. Ik zorg voor een vertrouwde ontspannen sfeer waarin jij je prettig voelt. Je hoeft niet te poseren maar je mag vooral jezelf zijn. 

Samen kijken we waarom het voor jou zo ongemakkelijk voelt om gefotografeerd te worden en waarom je vaak niet tevreden bent met de foto’s van jezelf. Daarnaast leer ik je hoe je ontspannen voor de camera staat zodat je weer met plezier op de foto gaat. Zonder het in de gaten te hebben werk je aan jezelf, je zelfbeeld en krijg je eindelijk foto’s waar je echt blij mee bent.

Power Image Fotografie Natasja Bos Coevorden Drenthe

WAAR
Buiten gefotografeerd worden is het fijnst! Daarom vindt deze shoot in eerst instantie buiten plaats op een door ons samen bepaalde locatie. Ken jij een mooie omgeving die bij je past en waar jij je lekker voelt, dan hoor ik dat graag. Bij slecht weer verplaatsen we de shoot naar een andere datum.

REACTIES VAN KLANTEN
“Wat zijn ze mooi geworden. Ik zie mezelf er helemaal in terug”. “Je hebt me echt op mijn gemak gesteld dat zie je terug in de foto’s”. “Ik vond het heel spannend om op de foto te gaan maar doordat jij mij snel op mijn gemak stelde vond ik het al snel oké”. “Wauw!! Ik heb nog nooit zoveel mooie foto’s van mezelf gezien”. “Ik sta nu met gemak voor de camera” “Dit ben ik gewoon!!!” “Wat zijn de foto’s mooi geworden!” “Moeilijk kiezen welke foto’s op mijn website komen”. “Ik voelde me snel op mijn gemak”. “Een aanrader!”

Benieuwd naar mijn portfolio? Klik dan hier. 

KOSTEN
Voor 275,00 euro boek je deze uitgebreide shoot. Dit is exclusief eventuele reiskosten. Na de shoot ontvang je digitaal een mooie serie foto’s. Alle foto’s zijn jouw eigendom en onbeperkt vrij te gebruiken zowel privé als zakelijk. 

BOEKEN
Wil je weten wat deze shoot voor jou kan doen? Neem gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Meer informatie of boeken kan via het contactformulier of door te bellen naar 06-376 10 352.

 POWER IMAGE IN JOUW BEDRIJF
Ben je benieuwd wat deze shoot kan doen voor jouw bedrijf en/of medewerkers? Klik dan hier.

VERGROOT JE UITSTRALING
De kleur van je kleding bepaalt voor een groot deel jouw uitstraling en daarmee het resultaat van je foto’s.
Wil je weten welke kleuren jou het beste staan combineer dan deze shoot met een kleuradvies. Je profiteert dan direct van een speciaal tarief. Kosten 345,00 euro inclusief een handige kleurenkaart en minimaal 75 foto’s. Exclusief eventuele reiskosten.

CADEAU
Wil je iemand een ontspannen fotoshoot cadeau doen? Ik maak een leuke bon in elk gewenst bedrag.

Terug naar fotografie

Contactformulier

WIL JE BOEKEN OF MEER INFORMATIE? LAAT DAN EEN BERICHT ACHTER EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP. TOT GAUW!

Naam
Email
Bericht

Bedankt voor je bericht, je hoort zo snel mogelijk van mij. Hartelijke groet, Natasja
Ik mis nog wat informatie. Wil je zo vriendelijk zijn om alle velden in te vullen.

Natasja Bos
Coevorden
t: 06 37610352
m: Natasja@powerimage.nl

kvk nummer 65043502