Kleuradvies

Je kunt alle kleuren dragen die je maar wilt maar je bent op je mooist als je de kleuren draagt die aansluiten bij wat er van nature al is. Wanneer jij de kleuren draagt die in harmonie zijn met jouw huid- haar en ogen dan zie je er beter en gezonder uit. Na een kleuradvies weet jij o.a. of je beter voor lichte of donkere kleuren kunt kiezen, maakt koel wit of (beige) warm wit je mooier en of zwart, blauw of bruin een goede basiskleur voor je is.

Tijdens een kleuradvies maak ik gebruik van de kracht van jouw natuurlijke uitstraling en laat ik jou zien en ervaren in welke kleuren jij het beste tot je recht komt. Door de juiste kleur te dragen kun je natuurlijker, toegankelijker of juist krachtiger of professioneler overkomen.

Het dragen van de juiste kleur maakt je niet alleen mooier maar heeft ook een positieve invloed op je zelfvertrouwen. Als je weet dat je de juiste kleur draagt voel je je zekerder, hierdoor ga je stralen en bereik je gemakkelijker je doel. Daarnaast zal je minder vaak een miskoop hebben waardoor het ook nog eens gunstig is voor je portemonnee.

Kleuradvies

WAT GAAN WE DOEN

We beginnen met een koelte- warmte analyse om te kijken of koele of warme kleuren het beste bij jou passen. Daarna gaan we samen bepalen welk seizoenstype jij bent en laat ik je zien in welke specifieke kleuren jij het beste tot je recht komt. Ik werk met het officiële 10 seizoenen systeem, naast de 4 hoofdseizoenen (zomer, winter, lente en herfst) maak ik gebruik van 6 tussenseizoenen zodat we uitkomen op een seizoen dat het beste bij jouw natuurlijke uitstraling past. Indien je vragen hebt over de kleuren van je favoriete kledingstuk, kun je deze altijd meenemen.

Je kunt een kleuradvies alleen doen, maar het is het leukst om dit samen te doen met bijvoorbeeld een vriendin, je moeder en/of dochter. Op deze manier kun je ook bij elkaar zien wat het mooist staat. Een kleuradvies kan ook worden ingezet als workshop, training of teambuilding.

INCLUSIEF
Aan het einde van het kleuradvies ontvang je een persoonlijke kleurenkaart met daarbij een A4 met alle adviezen over jouw basiskleuren, ideale haar-, make-up- en sieradenkleuren. Vanzelfsprekend wordt het kleuradvies gecombineerd met koffie, thee en iets lekkers.

KOSTEN
Een kleurenanalyse kost € 89,50 per persoon, bij twee personen kost het € 79,50 per persoon. Dit is inclusief een persoonlijke kleurenkaart met 36 kleuren en een A4 met informatie over jouw kleuren.

CADEAU
Een kleuradvies is niet alleen leuk voor jezelf maar ook leuk om cadeau te doen. Voor elke gelegenheid heb ik een kleurrijke cadeaubon.

BOEKEN
Wil je meer weten of een kleuradvies boeken neem dan contact met me op of bel 06-376 10 352.

ERVARINGEN
Benieuwd naar ervaringen van anderen? Kijk dan bij reacties.

Terug

Contactformulier

WIL JE BOEKEN OF MEER INFORMATIE? LAAT DAN EEN BERICHT ACHTER EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP. TOT GAUW!

Naam
Email
Bericht

Bedankt voor je bericht, je hoort zo snel mogelijk van mij. Hartelijke groet, Natasja
Ik mis nog wat informatie. Wil je zo vriendelijk zijn om alle velden in te vullen.

Natasja Bos
Coevorden
t: 06 37610352
m: Natasja@powerimage.nl

kvk nummer 65043502