Intern zichtbaar

In veel organisaties wordt op dit moment het nieuwe werken geïntroduceerd. Het nieuwe werken heeft tot gevolg dat we zowel intern als extern vooral online met elkaar communiceren, samenwerken en onze kennis met elkaar delen. Maar hoe weten we wie de persoon achter de informatie is?

Online is de profielfoto het eerste wat we van de ander zien. Deze profielfoto is dan ook gelijk de 1e indruk die we van de ander hebben. Deze profielfoto vertelt veel over de persoon maar ook over uw organisatie. Wil je als organisatie een positieve indruk achterlaten dan zijn goede profielfoto’s van uw medewerkers onmisbaar.

Een goede professionele profielfoto draagt bij aan een uniforme professionele presentatie en kan zowel intern als extern worden gebruikt. Dit kan zijn voor het gebruik binnen systemen waarin wordt samengewerkt met leveranciers c.q. opdrachtgevers, applicaties zoals office 365, op intranet, bij artikelen, op social media zoals b.v. LinkedIn en op eventueel aanwezige batches binnen een vestiging.

Iedereen krijgt er mee te maken, directeuren, managers en medewerkers. Je gaat op de foto voor je website, social media accounts of voor een nieuwe folder van je organisatie. Toch is het voor de meeste mensen lastig om ontspannen voor de camera te staan.

Tijdens de fotoshoot zorg ik voor een prettige ontspannen sfeer waardoor degene voor de camera zich snel op zijn gemak voelt. Met als resultaat mooie natuurlijke foto’s. Na de shoot ontvangt iedereen een reeks professionele foto’s, waarmee ze zich intern en extern kunnen profileren.

REACTIES VAN KLANTEN
“Mooie professionele foto’s”
“Ik voelde me snel op mijn gemak” “Professionele persoonlijke benadering” “Prettig en relaxed” “Jouw manier van fotograferen maakte het allemaal erg ontspannen”.

Benieuwd naar mijn portfolio? Klik dan hier.

VERGROOT JE UITSTRALING
De kleur van je kleding bepaalt voor een groot deel jouw uitstraling en daarmee het resultaat van je foto’s. Om iemand nog beter in beeld te brengen verzorg ik kleuradvies. Tijdens een kleuradvies laat jou zien en ervaren in welke kleuren jij het beste tot je recht komt. Door de juiste kleur te dragen kun je natuurlijker, mooier, toegankelijker of juist krachtiger of professioneler overkomen. Niet alleen op de foto maar ook op andere belangrijke momenten. Een kleuradvies kan ook worden ingezet als workshop, training of teambuilding.

Wil je je team of organisatie nog beter laten profileren of willen jullie op een eenduidige manier naar buiten treden?

Neem dan contact met mij op mail of bel 06-376 10 352.

Terug naar zakelijk zichtbaar

Contactformulier

WIL JE BOEKEN OF MEER INFORMATIE? LAAT DAN EEN BERICHT ACHTER EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP. TOT GAUW!

Naam
Email
Bericht

Bedankt voor je bericht, je hoort zo snel mogelijk van mij. Hartelijke groet, Natasja
Ik mis nog wat informatie. Wil je zo vriendelijk zijn om alle velden in te vullen.

Natasja Bos
Coevorden
t: 06 37610352
m: Natasja@powerimage.nl

kvk nummer 65043502