Fotoboost

De fotoboost is een leuke ontspannen fotoshoot buiten en bedoeld om ervoor te zorgen dat jij mooie natuurlijke foto’s van jezelf, je kinderen of je gezin krijgt.

Bij de fotoboost staat plezier voorop!

WAT GAAN WE DOEN?
In een open, ongedwongen en vertrouwde sfeer gaan we samen foto’s maken waarbij mijn prioriteit uitgaat naar de personen die voor de camera staan.

WAAR
Buiten gefotografeerd worden is het fijnst! Daarom vindt de fotoboost in eerst instantie buiten plaats op een door ons samen bepaalde locatie. Ken jij een mooie omgeving die bij je past, dan hoor ik dat graag.

VOOR WIE
De fotoboost is niet alleen leuk voor jezelf maar ook leuk om samen te doen met een vriend, vriendin, kinderen, vader of moeder. 

Power Image Fotografie Natasja Bos Coevorden

REACTIES VAN KLANTEN
“Leuk om te doen” “Mooie foto’s” “Wat hebben we veel plezier gehad” “Ontzettend leuke foto’s” “De kinderen vonden het leuk om op de foto te gaan” “Ze vond het erg leuk om te doen, dat kun je ook aan de foto’s zien” “Wat een leuke ervaring om op deze manier op de foto te gaan”

Benieuwd naar mijn portfolio? Klik dan hier.

KOSTEN
Voor slechts 175,00 euro ontvang je online 10 foto’s in hoge resolutie. Dit is exclusief eventuele reiskosten. Deze foto’s zijn jouw eigendom en onbeperkt vrij te gebruiken zowel privé als zakelijk.

BOEKEN
Interesse? Neem dan gerust contact met me op, dan bespreken we de mogelijkheden. Meteen boeken kan via het contactformulier of via 06-376 10 352.

CADEAU
Wil je iemand blij maken met een leuke ontspannen fotoshoot? Ik maak een leuke bon in elk gewenst bedrag.

VERGROOT JE UITSTRALING
De kleur van je kleding bepaalt voor een groot deel jouw uitstraling en daarmee het resultaat van jouw foto’s. Wil je weten welke kleuren jou het beste staan combineer dan de fotoboost met een kleuradvies. Je profiteert dan direct van een speciaal tarief. Kosten 245,00 euro inclusief een handige kleurenkaart en 10 foto’s in hoge resolutie. Exclusief eventuele reiskosten.

 

Terug naar fotografie

 

Contactformulier

WIL JE BOEKEN OF MEER INFORMATIE? LAAT DAN EEN BERICHT ACHTER EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP. TOT GAUW!

Naam
Email
Bericht

Bedankt voor je bericht, je hoort zo snel mogelijk van mij. Hartelijke groet, Natasja
Ik mis nog wat informatie. Wil je zo vriendelijk zijn om alle velden in te vullen.

Natasja Bos
Coevorden
t: 06 37610352
m: Natasja@powerimage.nl

kvk nummer 65043502