Extern zichtbaar

Laat zien wie je bent.

Als bedrijf bent u online zichtbaar. Voordat (potentiële) klanten contact opnemen is de 1e indruk over uw bedrijf vaak al via social media of uw website gevormd. Natuurlijk wilt u dat deze 1e indruk een goede indruk is.

En dan blijkteen foto zegt meer dan 1000 woorden.

Klanten willen graag weten wie de persoon achter een product of dienst is. Online is een foto vaak het eerste wat iemand van uw bedrijf ziet. Deze foto vertelt veel over de persoon maar ook over uw bedrijf. Wil je als bedrijf een positieve indruk achterlaten dan zijn een goede foto’s van u en uw medewerkers onmisbaar.

Iedereen krijgt er mee te maken, directeuren, managers en medewerkers. Je gaat op de foto voor je website, social media accounts of voor een nieuwe folder van je organisatie. Toch is het voor de meeste mensen lastig om ontspannen voor de camera te staan.

Tijdens de fotoshoot zorg ik voor een prettige ontspannen sfeer waardoor degene voor de camera zich snel op zijn gemak voelt. Hierdoor worden mooie foto’s een logisch gevolg. Na de shoot ontvangt iedereen een reeks professionele foto’s van zichzelf, waarmee ze zich intern en extern kunnen profileren.

REACTIES VAN KLANTEN
 “Complimenten voor je professionele en persoonlijke benadering” “Wat zijn de foto’s mooi geworden!” “Dit ben ik gewoon!!!” “Moeilijk kiezen welke foto’s op mijn website komen”. “Ik voelde me snel op mijn gemak” “Blij dat ik voor jou gekozen heb” “Een vakvrouw”. 

Benieuwd naar mijn portfolio? Klik dan hier.

VERGROOT JE UITSTRALING
De kleur van je kleding bepaalt voor een groot deel jouw uitstraling en daarmee het resultaat van je foto’s. Om iemand nog beter in beeld te brengen verzorg ik kleuradvies. Tijdens een kleuradvies laat jou zien en ervaren in welke kleuren jij het beste tot je recht komt. Door de juiste kleur te dragen kun je natuurlijker, mooier, toegankelijker of juist krachtiger of professioneler overkomen. Niet alleen op de foto maar ook op andere belangrijke momenten. Een kleuradvies kan ook worden ingezet als workshop, training of teambuilding.

Wil je je team of organisatie nog beter laten profileren of willen jullie op een eenduidige manier naar buiten treden? 

Neem dan contact met mij op mail of bel 06-376 10 352.

Terug naar zakelijk zichtbaar

Contactformulier

WIL JE BOEKEN OF MEER INFORMATIE? LAAT DAN EEN BERICHT ACHTER EN IK NEEM ZO SNEL MOGELIJK CONTACT MET JE OP. TOT GAUW!

Naam
Email
Bericht

Bedankt voor je bericht, je hoort zo snel mogelijk van mij. Hartelijke groet, Natasja
Ik mis nog wat informatie. Wil je zo vriendelijk zijn om alle velden in te vullen.

Natasja Bos
Coevorden
t: 06 37610352
m: Natasja@powerimage.nl

kvk nummer 65043502